Amna | Prezentare

AMNA

THE ULTIMATE PRIVATE PARTY MUSIC EVENT 100% LIVE

SUCCESUL INTERNATIONAL

Andreea Musat, sub numele de scena AMNA, a cucerit topurile muzicale romanesti si internationale cu piesa „Tell Me Why”, devenita hit peste noapte in tari precum Polonia, Spania, Argentina, Columbia, Serbia, Grecia, Mexic, Chile, Ecuador, Romania si Albania.

“Tell Me Why” este una din cele mai accesate piese romanesti pe Youtube din istorie, avand in prezent aproape 8,5 milioane de vizualizari.
Dupa ce primul ei single a devenit un hit la nivel international, agenda Amnei s-a aglomerat, avand chiar si 4 -5 concerte pe saptamana, atat in tara cat si in strainatate.

Este celebru recitalul sau din Polonia, la Premiile Eska, unde a cantat in fata a peste 100.000 de oameni, o performanta rara pentru un artist roman.

'Tell Me Why' a fost urmat de single-ul „She Bangs” - un funky mix de beat-uri electronice si instrumente clasice. Realizat de Dony & The Kid, productia fost una dintre superhit-urile verii in tari ca Spania, Serbia sau Columbia.


„Esta Noche”, piesa realizata in colaborare cu senzatia muzicala a Poloniei, Borys, a urmat acelasi traseu spre primele pozitii din clasamente.


In plus, artista a lansat o piesa in colaborare cu artistul columbian Rivera, „Hey Ho”,alaturi de care a concertat in Columbia la cel mai mare festival al anului 2012 organizat de 40 Principales, cel mai important radio din tara sud americana.


S-a estimat ca la acest concert, ce a avut loc intr-o piata publica din Bogota, au luat parte peste 150.000 de oameni.


In urma colaborarii cu Rivera, Amna a devenit una dintre cele mai apreciate artiste in Columbia, pentru vocea ei puternica si personalitatea luminoasa.

Amna si-a demonstrat pasiunea pentru muzica inca din copilarie, cand punea in scena adevarate concerte pentru prieteni si familie.


Impulsionata de o energie greu de stapanit, Amna s-a dedicat studiului muzicii urmand cursuri de pian si lectii de canto la liceul George Enescu.


A câstigat până în prezent mai multe premii nationale si internationale, printre care: Premiul pentru cel mai puternic debut (VIP), Premiul pentru cel mai bun debut (Festivalul Mangalia), Best International Artist (Polonia) si Best International Female (Tunisia 2013).

poza-prezentare2
poza-prezentare3
poza-prezentare4

Amna a lansat in 2013 piesa : “ARME” un feat cu artistul What`s Up . Piesa a ocupat prima pozitie pe radiourile nationale .


In 2014 a urmat “Fara Aer” .Piesa la doar o luna de la lansare a depasit 3 mil de vizualizari pe youtube si a intrat in topurile cele mai importante din tara.


2015 Amna revine cu un nou single de data aceasta alaturi de Glance , piesa : “Evacuat”. Piesa isi face loc rapid pe posturile de radio si tv.

poza-prezentare5