Amna | Botez

Muzica intretinuta de Amna Band si spectacolele trupei de dans sunt cele doua formule de show pentru botezul tau.

Show-urile intretinute de "AMNA" electrizeaza atmosfera oricarui tip de eveniment prin intermediul unor spectacole si show-uri memorabile, care intretin participantii la botezul organizat de tine transformand evenimentul intr-un moment unic si special in viata ta.

Dansatoarele profesioniste care acompaniaza orice botez intretinut de AMNA reprezinta explozia de energie de care orice eveniment are nevoie. Show-urile trupei de dans imbina reprezentatii de clasa, elegante cu momente interactive si dinamice care vor chema toti invitatii pe ringul de dans unindu-i in momente de distractie unice.

Spectacolul standard este reprezentat de un moment elegant, predominat de rafinament si clasa potrivit pentru momentele de inceput ale botezului, urmand apoi spectacole de dans tematic in functie de dorinta organizatorilor, dansuri populare, dans sportiv si modern sau dansuri de petrecere.

Electrizeaza atmosfera botezului tau cu show-urile marca "AMNA" pentru a fi sigur ca ai organizat un show de neuitat.

Va propunem pentru petrecere doua variante de show :
 1. O repriza de 40 min foarte antrenanta in care trecem prin toate genurile muzicale .
Amna alaturi de cele 2 dansatoare vor intretine atmosfera intr-un spectacol energizant.
2.  Amna & Band va ofera distractie toata noaptea , un show live pus in scena de Amna si trupa sa. Durata poate varia in functie de fiecare eveniment cu posibilitatea la alegere intre 1-4 seturi a cate 40min/set.
Puteti viziona mai jos doua clipuri relevante pentru fiecare exemplu de show:
 
Asiguram toate echipamentele necesare sonorizarii unui botez organizat.

Pentru a fi sigur ca botezul organizat de tine se ridica la cel mai inalt nivel putem pune la dispozitia organizatorului toate echipamentele necesare unui spectacol de succes, de la tehnologii de sonorizare de calitate si fidelitate superioara pana la efecte de lumini de inalta performanta.

Va putem oferi si  servicii de consultanta pentru petrecerea voastra in functie de numarul de invitati , capacitatea , acustica locatiei etc.

Dupa ce configuram impreuna: scena , sistemul audio, luminile si fumul , va ramane doar sa va bucurati de noaptea voastra , de muzica buna si distractie ne vom ocupa noi.

Alege echipamente de sonorizare profesioniste pentru a avea garantia unui eveniment memorabil.