Amna | Corporate

Spectacolul trupei de dans si muzica Amna Band sunt cele doua formule de show pentru petrecerea corporate.

Va propunem pentru Petrecerea dumneavoastra  2 variante de SHOW :

  • O repriza de 40 min foarte antrenanta in care trecem prin toate genurile muzicale. Amna alaturi de cele 2 dansatoare vor intretine atmosfera intr-un spectacol energizant.
 
  • Un Show LIVE pus in scena de Amna si trupa sa, asigurand astfel  distractie toata noapteaDurata poate varia in functie de fiecare eveniment cu posibilitatea la alegere intre 1-4 seturi a cate 40min/set.
 

Suna acum la 0726 658 556 sau completeaza datele tale aici, pentru oferta promotionala valabila pana pe 15 August 2017!

Petrecerile corporate reprezinta cea mai utila solutie in cresterea eficientei companiei si in usurarea legaturilor si comunicarii dintre angajati. Si cum poate fi facut acest lucru intr-un mod mai distractiv decat o petrecere intretinuta de muzica de calitate a AMNEI si a trupei de dans care va dinamita atmosfera prin show-uri exotice, clasice sau elegante.

Show-urile intretinute de "AMNA" electrizeaza atmosfera oricarui tip de eveniment prin intermediul unor spectacole si show-uri memorabile, care intretin participantii la petrecerea corporate transformand evenimentul intr-un moment minunat si spectaculos.

Dansatoarele profesioniste care acompaniaza orice nunta intretinuta de AMNA reprezinta explozia de energie de care orice eveniment are nevoie. Show-urile trupei de dans imbina reprezentatii de clasa, elegante cu momente interactive si dinamice care vor chema toti invitatii pe ringul de dans unindu-i in momente de distractie unice.

Electrizeaza atmosfera petrecerii tale corporate cu show-urile marca  "AMNA" pentru a avea parte de momente de neuitat. Contacteaza-ne Acum !

Puteti viziona mai jos doua clipuri cu cele doua exemple de show:
pachet complet de la sonorizare pana la trupa de dans si muzica live pentru evenimente si ocazii speciale

Pentru a fi sigur ca petrecerea corporate organizata de tine se ridica la cel mai inalt nivel putem pune la dispozitia organizatorului toate echipamentele necesare unui spectacol de succes, de la tehnologii de sonorizare de calitate si fidelitate superioara pana la efecte de lumini de inalta performanta.

Va putem oferi servicii de consultanta pentru petrecerea voastra in functie de numarul de invitati , capacitatea , acustica locatiei etc.
Dupa ce configuram impreuna:  scena , sistemul audio, luminile si fumul , va ramane doar sa va bucurati de noaptea voastra , de muzica buna si distractie ne vom ocupa noi.

Alege echipamente de sonorizare profesioniste pentru a avea garantia unui eveniment memorabil.